Nordisk design i city - avbokningsbar

Nordic Light Hotel, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Standard Queen-rum

Standard Queen-rum

Standard Queen-rum

Stockholm

Unna dig en väldesignad vistelse med boende i hjärtat av Stockholm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 30% ?

Nordiska designvibbar på unikt hotell i centrala Stockholm, inklusive frukost | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Nordisk design: På Nordic Light är temat inte helt oväntat Norden. Det är designern John Tong och arkitekten Todd Saunders, som tillsammans med sina noga utvalda nordiska designers står bakom det unika konceptet. Nordisk design, smak och lugn genomsyrar hela hotellet och skapar en rofylld oas mitt i centrala Stockholm.

  • Nordiska smaker: Hotellets restaurang Lykke skapar magiska matminnen i en varm och dynamisk miljö. Den välkomponerade menyn tar dig med på en smakresa till Mellanöstern, södra Europa och Norden. Detta är en utmärkt mötesplats, oavsett om du önskar en avkopplande lunch, mysig brunch eller en riktigt bra middag.

  • Träna så in i norden: Oavsett om du är nattuggla eller morgonlärka kan du göra av med din överskottsenergi på hotellets toppmoderna gym som håller öppet dygnet runt. Här utlovas det senaste inom fitnessutrustning samt en bra spellista som ser till att motivationen alltid är på topp.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Gym
- Concierge
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit


Nordic Light Hotel ligger bara 100 meter från Stockholms Centralstation. Med Arlanda Express når du Arlanda flygplats på 20 minuter.

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor