Nyöppnat boutiquehotell på Rhodos

Lindos Grand Resort & Spa, Lindos, Rhodos, Grekland

Deluxe Sea View-rum

Deluxerum med privat pool

Deluxerum med privat pool

Deluxerum med privat pool

Deluxe Garden View-rum

Nyöppnat boutiquehotell med spa, restauranger och stort utbud av aktiviteter vid havet i Lindos

  • Traditionell avkoppling i spaet: Hotellets rofyllda spa är inspirerat av traditionell thalassoterapi och naturliga ingredienser, som oljor och örter. Här erbjuds bland annat bastu, ångbastu, Kneipp-bad och inomhuspool. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för ett stort utbud av behandlingar, som till exempel massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar.

  • Stort utbud av restauranger och barer: Hotellets restauranger serverar en meny som har inspirerats av bland annat Japan, Medelhavsområdet, Asien, Italien och Grekland. Innan eller efter maten kan du koppla av med en välblandad cocktail i pianobaren, medan du beundrar utsikten från terrassen. Vid poolen erbjuds hela dagen drinkar och smårätter.

  • Aktiv semester – om du vill: Hotellet erbjuder ett stort utbud av sporter och aktiviteter. Till exempel kan du koppla av med yoga, aqua pilates, tennis, vandring, cykling eller boccia. Du kan även testa på vattensporter, som bland annat snorkling, scuba-dykning, vindsurfing och paddling samt avkopplande båtturer.


Faciliteter


- Biluthyrning
- Butik
- Gym
- Restauranger och barer
- Spa
- Träningsfaciliteter och vattensport
- Tvättservice


Hitta hit


Lindos Grand Resort är beläget vid havet i staden Lindos, ungefär en timmes bilfärd från Rhodos flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor