En kykladisk drömvistelse på Santorini - avbokningsbar

On The Rocks, Santorini, Grekland

Upp till -49% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Standard Dubbelrum med utsikt över Caldera

Standard Dubbelrum med utsikt över Caldera

Standard Dubbelrum med utsikt över Caldera

Standard Dubbelrum med utsikt över Caldera

Svit med utsikt över Caldera

Svit med utsikt över Caldera

Svit med utsikt över Caldera

Svit med utsikt över Caldera

Svit med utsikt över Caldera

Svit med utsikt över Caldera

Svit med utsikt över Caldera

Ett idylliskt hotell med pool och utsikt över Caldera på Santorini, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 49% ?

Ett klassiskt vitkalkat drömboende med pool och utsikt på Santorini, inklusive frukost, välkomstdrink, massage och spa-rabatt. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En vitkalkad dröm på toppen: Rummen och sviterna på On the Rocks Santorini andas Medelhavet med de klassiska ljusa färgerna på den lilla Egeiska ön. Den vita inredningen med krämfärgade accenter är en fröjd för ögat och de eleganta designdetaljerna kompletterar atmosfären.

  • Koppla bort från alla måsten: Belöna dig själv med ordentlig egentid och njut till fullo under din vistelse. På hotellets spa-område står certifierade experter redo att ta hand om dig och ditt välmående. Här kan du välja mellan ett flertal behandlingar (mot en avgift) och fokusera fullkomligt på avslappning.

  • Blå är den varmaste färgen: Klarblå himmel och kristallblått vatten är en del av vardagen på Santorini. Ta ett svalkande dopp i poolen följt av en god drink från poolbaren och slå dig ner på en av solbäddarna och beundra den vackra utsikten.

Faciliteter

- Poolbar
- Utomhuspool
- Spa-område
- Wi-Fi

Hitta hit

Santorinis flygplats ligger cirka 8 kilometer från hotellet. Därifrån kan du nå hotellet på mindre än 15 minuter med taxi eller hyrbil.

Bra att veta

Vänligen notera att frukosten serveras i rummet eller sviten på grund av det aktuella läget.

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Imerovigli, 84700, Santorini, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor