Vackert slott med utsikt över Öresund

Örenäs Slott, Glumslöv, Skåne

Standard Dubbelrum

Rofylld vistelse i unik slottsmiljö vid havet i Skåne

  • Anrik vistelse med modern komfort: Örenäs Slott daterar 100 år tillbaka i tiden och historien sitter fortfarande i väggarna. Den vackra byggnaden kan skryta med en pampig inredning och i huset intill väntar moderna sovrum där du sover gott i sköna sängar.

  • En kulinarisk fullträff: Sätt dig till bords och upplev mat som står stadigt i den skånska mattraditionen. Här tar man tillvara på vad säsongen, de lokala jordbrukarna och fiskarna har att erbjuda. Passa även på att njuta av den generösa lunchen som serveras mellan 11.30 och 14.00 varje vardag.

  • Välmående i vacker miljö: Örenäs Slott har en wellnessavdelning med utomhuspool, bastu, badtunnor och gymfaciliteter både inomhus och i den närbelägna parken. Här kan du glida ner i det uppvärmda vattnet och känna hur krafterna mirakulöst återvänder till kropp och sinne.

Faciliteter

- Restaurang och bar
- Wellnessavdelning och fitnesspark
- Golfmöjligheter och minigolfbana i slottsparken
- Wi-Fi

Hitta hit

Örenäs Slott ligger utanför Glumslöv i Skåne, 20 minuter med bil söder om Helsingborg. Från Malmö tar det ungefär 40 minuter med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor