Designsäkert boutiquehotell i Amsterdam

Ozo Hotel, Amsterdam, Nederländerna

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Toppmodernt boende i den södra delen av trendiga Amsterdam

  • En avkopplande oas: I den sydöstra delen av den hippa storstaden ligger Ozo Hotel Amsterdam, ett chict boende med allt du kan tänkas behöva för en bekväm vistelse i denna romantiskt kanalbeströdda stad. Hotellet har bland annat en egen trädgård, som passar utmärkt då du vill varva ner efter en spännande dag.

  • Frossa i lokala läckerheter: Grand Café Savoy serverar både lunch och middag och erbjuder även kaffe till den som bara har vägarna förbi. Du kan även unna dig något extra, som eftermiddagste med en aperitif som aptitretare innan du hugger in på smörgåsar och bakelser.

  • Inled och avrunda på bästa sätt: Varje morgon serveras en generös frukost samt ett utbud av bakverk och varma alternativ. Senare under dagen kan du återvända till hotellet och besöka The Savoy Bar som öppen fram till småtimmarna.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Fitnesscenter
- Cykeluthyrning

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 20 minuters bilresa från Amsterdams flygplats Schiphol.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor