Boende i hjärtat av Qawra

Palazzin Hotel, Qawra, Malta

Dubbelrum

Dubbelrum

Birgu, Malta

Blå grottan, Malta

Hotell med pool, restaurang och takterrass i hjärtat av Qawra vid St. Paul’s Bay, med bra läge för sightseeing

  • Pool och takterrass: Hotellet har två pooler, inomhus och utomhus. Vid inomhuspoolen finns det även en bastu och högst upp i byggnaden ligger takterrassen, där du kan njuta av lugn och ro medan du beundrar utsikten över omgivningarna.

  • Restaurang på hotellet: Hotellets restaurang serverar en generös och varierad buffé till frukost och middag. Frukosten går i engelsk och kontinental stil. Här kan du börja eller avsluta dagen med en god måltid.

  • En lokal drink i baren: I hotellets lobbybar serveras maltesiskt öl och vin, cocktails, kaffe och smårätter, som burgare, wraps eller pasta. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus på terrassen.

Faciliteter


- Bar
- Bastu
- Pool
- Restaurang
- Terrass

Hitta hit

Hotellet ligger i Qawra vid St. Paul’s Bay, nära flera busshållplatser. Till Maltas flygplats är det trekvarts bilfärd.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor