Boutiquehotell i hjärtat av Neapel

Palazzo San Michele, Neapel, Italien

Superior-rum

Vistelse i hjärtat av Neapel på elegant hotell nära Spaccanapoli, med bar, terrass och cykeluthyrning

  • En god start på dagen: Hotellet serverar en generös frukost, som både inkluderar italienska, kontinentala och internationella alternativ, med bland annat goda bröd och bakverk samt varma och kalla drycker.

  • Avkoppling med bar och terrass: Hotellet har en bar där du kan koppla av med en Aperol spritz eller något annat gott att dricka. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus, på den vackra terrassen.

  • Neapel på två hjul: För att underlätta din vistelse i Neapel erbjuder hotellet cykeluthyrning. På det viset kan du vara mer självständig och uppleva mer på kortare tid. Det finns även ett garage med betjänad parkeringsservice, för den som kommer med bil.

Faciliteter

- Bar
- Cykeluthyrning
- Flygplatstransfer
- Garage
- Restaurang

Hitta hit


Hotellet är centralt beläget i Neapels stadskärna, nära flera busshållplatser. Till centralstationen är det tio minuters promenad. Neapels flygplats når du på en halvtimmes bilfärd, eller en och en halv timmes resa med lokaltrafiken.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor