Glassig resort på Koh Phangan

Panviman Resort Koh Phangan, Koh Phangan, Thailand

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Cottage

Deluxe Cottage

Deluxe Cottage

Superior-rum

Deluxe-stuga

Avkopplande vistelse på elegant resort med privat strand och spa

  • Bo vid en tropisk strand: Panviman Resort är en fridfull tillflyktsort med ett spektakulärt strandnära läge på Koh Phangan. Här är det bara att sparka av sig skorna, slå sig ner i en solstol på hotellets privata strand och njuta av livet. Skulle du mot all förmodan tröttna på sand mellan tårna finns även en infinitypool på hotellet.

  • Avkoppling för kropp och själ: Hotellets spa ligger högt uppe på kullen med en hisnande utsikt över bukten. Här kan du koppla av med en skön thaimassage eller en helande Ayurveda-behandling som gynnar både kropp och själ.

  • God mat i vacker inramning: Stone Beach Restaurant ligger nere vid stranden och serverar grillad mat, thailändska specialiteter och internationella favoriter. Restaurangen ordnar även regelbundna temakvällar med traditionell dans och underhållning.

Faciliteter


- Två restauranger
- Bar
- Pool
- Motorcykeluthyrning
- Uthyrning av snorklingsutrustning

Hitta hit

Hotellet ligger mellan stränderna Thong Nai Pan Noi och Thong Nai Pan Yai på Koh Phangan. Ön nås på 35 minuter med motorbåt från färjeterminalen på Koh Samui. Närmsta flygplatsen är Samui International.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor