Femstjärnigt hotell med utsikt över Neapelbukten - avbokningsbar

Parco dei Principi, Sorrento, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum med havsutsikt

Deluxerum med havsutsikt

Sorrento

Dubbelrum med parkutsikt

Sorrento

Sorrento

Elegant hotell med vacker utsikt strax utanför Sorrentos stadskärna, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 17% ?

Femstjärnigt hotell med restaurang och botanisk trädgård vid havet i Sorrento, inklusive frukost, välkomstdrink och restaurangrabatt. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Högt över Neapelbukten: Hotellet är beläget på en klippa och omges av en tre hektar stor park, cirka en kilometer från Sorrentos centrum. Här kan du njuta av panoramautsikten över Neapel samtidigt som du simmar några längder i saltvattenspoolen.

  • Områdets kungliga bakgrund: Området kring Parco dei Principi har en spännande historia som daterar tillbaka till 1700-talet då kungen av Neapel köpte landet. År 1885 köptes marken av en rysk tsar med drömmen att upprätta en datja, detta skedde aldrig, utan år 1959 byggdes istället ett hotell, Parco dei Principe, på platsen.

  • Panoramautsikten som sällskap: Hotellets huvudrestaurang har öppet för frukost och middag samt erbjuder vacker panoramautsikt över Neapelbukten. I loungebaren kan du koppla av med en drink, medan du beundrar konstverken som utgör barens väggar.

Faciliteter

- Två restauranger
- Bar
- Solterrass
- Privat strand
- Saltvattenpool
- Botanisk trädgård
- Parkering (mot en avgift)
- Wi-Fi
- Husdjursvänligt

Hitta hit

Flygplatsen i Neapel når du på en timme med bil, eller tre timmar med allmänna färdmedel.

Bra att veta 

Vänligen notera att poolen och den privata stranden endast är öppna under sommarsäsongen och när vädret tillåter.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Rota 44, 80067 Sorrento, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor