Ståtligt hotell i historiska Prag - avbokningsbar

Park Inn Hotel Prague, Prag, Tjeckien

Upp till -46% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Superior-rum med terrass

Superior-rum med terrass

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum med terrass

Superior-rum

Superior-rum

Standardrum

Cityboende i historiska Prag, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 46% ?

Elegant boende i centrala Prag med läcker interiör, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bekvämt boende mitt i staden: Park Inn Prague är inhyst i en historisk Art Deco-inspirerad byggnad med anor från år 1907. Utöver ett perfekt läge för sightseeing, kommer din vistelse att erbjuda utsökt mat, komfortabelt boende och en pulserande tjeckisk kultur.

  • Mat och dryck på tjeckiskt vis: På RBG Bar & Grill tillagas internationella och lokalt inspirerade rätter, med allt från grillad fisk till saftiga stekar. Den härliga frukostbuffén består av både varma och kalla rätter. Fyll tallriken med frukostfavoriter som goda bakverk, ost och chark. Efter en spännande dag kan du sedan avrunda kvällen i RBG Bar, i sällskap av den världskända tjeckiska ölen och innovativa drinkar.

  • Bekanta dig med stadens historia: Inom gångavstånd från hotellet ligger den majestätiska Karlsbron. Bron daterar tillbaka till 1300-talet, och är vida känd för sina barockinspirerade statyer. Från hotellet tar du dig även smidigt till de judiska kvarteren, där du bland annat kan beundra en imponerande synagoga från 1200-talet.

Faciliteter
 
- Wi-Fi
- Restaurang
- Takterrass med gym

Hitta hit

Park Inn Hotel ligger cirka en halvtimmes taxiresa från Prags internationella flygplats (Václav Havel). Föredrar du att åka kollektivt, kan du hoppa på flygbussen till centrala Prag och därefter ta spårvagnen till stationen Vyton som ligger ett par minuter från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Svobodova 1961/1, 128 00 Prag 2, Tjeckien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor