Designhotell i De tusen spirornas stad

Pentahotel Prague, Prag, Tjeckien

Penta Standardrum

Penta Standardrum

Prag

Prag

Penta Plus-rum

Exempel på badrum

Prag

Prag

Prag

Prag

Vistelse på ett hippt designhotell i hjärtat av Prag

  • En designpärla mitt i staden: Pentahotel Prague utstrålar stil och elegans, med rum som designats av den italienske arkitekten och designern Matteo Thun. Med sitt centrala läge, bara två kilometer från Gamla stan, är detta en perfekt bas för att utforska Prag.

  • Ta del av stadens historia: Lär dig mer om stadens långa historia genom ett besök till det välbesökta Kommunistmuseet. Museet ligger i närheten av Václavplatsen och erbjuder en liten utställning från tidseran. Du kan även besöka Tjeckiens största museum, Nationalmuseet eller bege dig till Petřín för en promenad genom ett av Prags vackraste parkområden.

  • Sätt dig till bords: Pentahotel Prags hotellrestaurang, med en elegant och avslappnad inredning, serverar både tjeckiska och internationella rätter. En internationell vinlista kompletterar menyn. Det finns också en bar som står för kreativa cocktails dygnet runt.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Bar

Hitta hit


Prags flygplats ligger endast 30 minuter bort med bil. Närmsta tågstation är Křižíkova, som ligger 400 meter från hotellet. Med allmänna färdmedel tar resan till flygplatsen drygt 50 minuter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor