Prisad sparesort i norska fjällen

Norefjell Ski & Spa, Norefjell, Norge

Executive-svit

Executive-svit

Standard Twin-rum

Hyllad sparesort i vackert fjällandskap med möjlighet till friluftsaktiviteter

  • En flerfaldigt prisbelönad resort: Norefjell Ski & Spa har vunnit en mängd utmärkelser, bland annat Norway's Best Resort Spa på World Spa Awards så sent som i fjol. På denna designsäkra resort står natur, hälsa och välbefinnande i fokus. När du inte kopplar av på spaet kan du njuta av hälsosamma rätter och vackra vyer på hotellets restaurang.

  • Kom i balans med lugna spabesök: Resortens spa med faciliteter i toppklass hjälper dig att hitta lugnet i en rofylld oas långt bort från vardagen. Dessutom kan du besöka Bøeseter Bad & Trening där det finns pool, jacuzzi, tropiska duschar och ett gym.

  • Njut av en aktiv vistelse i fjällen: Utmana den 16 meter höga klätterväggen på hotellet, susa nedför skidbacken under vintersäsongen eller hyr en cykel och utforska omgivningen under varmare årstider.

Faciliteter

- Restaurang och bar
- Spa
- Pool
- Gym
- Klättervägg
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet är beläget ungefär 90 minuters bilfärd från Oslo Gardermoen flygplats.

Bra att veta

Åldersgränsen på spaet är 18 år.
Hotellet rekommenderar att du bokar spabehandlingar i förväg.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor