Prisbelönt designhotell i Linköping

Quality Hotel The Box, Linköping

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Njut av en härlig vistelse på designhotell i Linköping med wellnessområde och stilsäker inredning, inklusive frukost och tvårättersmiddag som tillval

Missa inte

Hotellet ligger en kort promenad från stadens två idrotts- och konsertarenor, Linköping Arena och Saab Arena. På bara tio minuter tar du dig in till centrala Linköping med affärer, restauranger och nöjesutbud, varav barstråket Ågatan är en klassiker. Bland stadens sevärdheter bör nämnas Flygvapenmuseum, domkyrkan och datamuseet IT-ceum. En liten bit utanför Linköping ligger det vackra Ekenäs slott, som är ett av Sveriges bäst bevarade renässansslott. Här anordnas guidade visningar och upplevelseaktiviteter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor