Chict hotell på Edinburghs Royal Mile

Radisson Blu Hotel Edinburgh, Skottland

Edinburgh Castle

Edinburgh

Supercentralt läge på Royal Mile, på gångavstånd från Edinburghs bästa sevärdheter

  • Medeltida charm i skotsk anda: Bakom Radisson Blu Hotel Edinburghs 1600-talsfasad väntar en varm, välkomnande atmosfär och gott om charm. Här kan du börja morgnarna med en rejäl skotsk frukost – en bra start på dagen som gör dig redo för all sightseeing du har på agendan.

  • Toppa ditt välmående: Melrose Spa and Health Club har swimmingpool, bastu och ångbad. Börja dagen med ett energigivande pass i gymmet och avsluta med ett avkopplande dopp i poolen. Skulle du vilja skämma bort dig lite extra så kan du också unna dig en skönhetsbehandling eller massage.

  • Idealisk utgångspunkt: Hotellet är beläget bland vackra, medeltida byggnader, mitt i Edinburghs gamla stan. Till fots kommer man enkelt till shoppingområdena, The National Museum of Scotland och Scotch Whisky Heritage Centre – provsmakning någon?

Faciliteter

- Bar
- Spa
- Gym
- Concierge

Hitta hit

Det tar omkring en halvtimme att köra från flygplatsen till Radisson Blu Edinburgh. Du kan också hoppa på tåget till Waverley Bridge (stopp WA), varifrån det är sex minuters promenad till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor