Paradissemester på Maldiverna

Reethi Beach Resort, Fonimagoodhoo Island, Baa-atollen, Maldiverna

Water-villor

Water-villor

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Fyrstjärnig resort med eleganta villor, pool, spa, och förstklassigt dykcenter på underbar liten atoll i Maldiverna

  • Upptäck världen under ytan: På Reethi Beach Resort har du möjlighet att följa med på dykäventyr både på grunt och djupt vatten. Det vackra korallrevet som omger Baa-atollen har en imponerande artrikedom och går bra att utforska med snorkel och cyklop.

  • Skäm bort dig själv på strand-spaet: Boka in en skräddarsydd massagebehandling med spaets erfarna terapeuter och känn hur vardagens bekymmer bara rinner av dig medan du blickar ut över den Indiska Oceanen.

  • Gå all-in och beställ en exotisk drink: Är man på semester i ett tropiskt paradis kan man beställa färgglada, exotiska cocktails utan att någon höjer på ögonbrynet. På resorten finns inte mindre än fem barer att välja mellan.

Faciliteter

- Två restauranger
- Fem barer
- Gym och tennisbana
- Vattensporter och dykskola
- Pool
- Spa

Hitta hit

Reethi Beach Resort ligger på den lilla tropiska ön Fonimagoodhoo i nordöstra Baa-atollen i Maldiverna. Efter flygresan till Malé international Airport åker du antingen inrikesflyg till Dharavandhoo eller sjöflygplan till Baa-atollen. Därefter väntar en naturskön båtresa till Reethi Beach.

Bra att veta

Notera att transfer inte ingår och måste anordnas direkt med resorten minst 72 timmar innan ankomst (se "Mer information".

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor