Resort med havsutsikt på Mallorca - avbokningsbar

Maritim Hotel Galatzó, Mallorca, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum med havsutsikt

Superior-rum med havsutsikt

Superior-rum med havsutsikt

Apartsuite med havsutsikt

Apartsuite med havsutsikt

Avslappnande semesterboende på Costa de la Calma, inkl. halvpension och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 0% ?

Härlig medelhavsresort på Mallorca med spa och utsikt över havet, inklusive halvpension, spaentré, rabatter och mer. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Vackra vyer över Medelhavet: Maritim Hotel Galatzós kritvita fasad uppenbarar sig bland höga palmer och stora medelhavsträdgårdar på Costa de la Calma. Med sitt läge uppe på en kulle har hotellet fantastisk utsikt över havet.

  • Det ljuva livet i solstolen: Sparka av dig skorna och luta dig tillbaka i skuggan på en av schäslongerna vid poolen – kanske med en flaska kylt bubbel vid sidan om. Vill du hellre ta barfotalivet vidare till stranden ligger fina Paguera ett par kilometer bort.

  • Gott om alternativ för mat och dryck: På bufférestaurangen Mediterráneo serveras frukost varje morgon. Poolbaren serverar drinkar och snacks vid vattnet, medan lobbybaren är perfekt för avkoppling och drinkar på kvällen. Hotellet har också gourmetrestaurangen Vista de Rey.


Faciliteter

- Spa- och wellnessfaciliteter
- Inomhus- och utomhuspool
- Tennisbana
- Två restauranger
- Två barer
- Wi-Fi
- Fitnessrum

Hitta hit


Palmas flygplats ligger cirka 30 minuter bort med bil.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Carretera de Andratx, Km 20, 07160 Paguera, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor