Pampigt hotell i den eviga staden

Romanico Palace Hotel, Rom, Italien

Deluxerum

Rom

Deluxerum

Fontana di Trevi

Rom

Piazza San Pietro

Deluxerum

Piazza del Popolo

Rom

Elegant palatshotell i centrala Rom med wellnessområde, takterrass samt promenadavstånd till sevärdheter

  • Upplev forna tiders elegans: Kliv in genom dörrarna och känn hur du slungas tillbaka till en svunnen tid då minimalismen ännu inte var uppfunnen. Hotellets inredning osar prålig elegans, med vackra marmorgolv, tunga gardiner, antika möbler och fascinerande freskomålningar.

  • Hotellets wellnessavdelning: Som gäst har du tillgång till hotellets wellnessområde, RomAmor som erbjuder hamambad, bastu, upplevelseduschar och relaxavdelning med uppvärmda sängar. För lite extra guldkant på vistelsen kan du unna dig en välgörande massage. På hotellet finns även ett modernt gym med Technogym-maskiner.

  • Blicka ut över Rom: Njut av frukost, aperitif och middag på hotellets takterrass, där du även har panoramavyer över Roms spektakulära gator och historiska byggnader. Att avrunda dagen här, efter timmar av äventyr på stadens gator är det perfekta sättet att få ut så mycket som möjligt av din vistelse i den italienska huvudstaden.

Faciliteter


- Frukostmatsal med panoramautsikt
- Takterrass
- Wellnessavdelning
- Rumsservice
- Concierge
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Rom Fiumicino ligger runt 45 minuters bilresa från hotellet. Närmsta busshållplats är XX Settembre/Min. Finanze som du går till på cirka sex minuter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor