Romantiskt hotell för vuxna på Mykonos - avbokningsbar

Horizon Hotel Mykonos, Mykonos, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Deluxerum med havsutsikt

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med delad pool

Superior-rum med havsutsikt och privat pool

Superior-rum med havsutsikt och privat pool

Superior-rum med havsutsikt och privat pool

Superior-rum med havsutsikt och privat pool

Idylliskt boutiqueboende med enastående utsikt på Mykonos, inkl. frukost och flygtransfer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 32% ?

Avkopplande hotell för vuxna med sagolika vyer över sydvästra Mykonos, med möjlighet till privat pool, inklusive frukost, flygtransfer och cocktails | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Som ett vykort – på riktigt!: Det lilla intima och barnfria hotellet har klassiskt vitkalkade väggar och erbjuder en lugn vistelse där avkoppling verkligen står i centrum. Här hittar du sköna loungemöbler, och ett läckert poolområde som det är svårt att slita sig ifrån. Med endast 34 rum kan du se fram emot en personlig och idyllisk atmosfär.

  • Ljumma kvällar på terrassen: Horizon Hotel & Villas ligger i den pittoreska bukten vid Agios Ioannis, omkring 700 meter från stranden och knappt fyra kilometer från Mykonos stad. Checka in i rummet och se fram emot generösa ytor fräscht inredda med möbler i vitt, mörkt trä och ljusa toner. I skymningen behöver du bara ta dig ut på terrassen för att uppleva en solnedgång utöver det vanliga.

  • Kalasa på grekiska specialiteter: Du kan inleda dagen med en god frukost på hotellet, men när det blir dags för lunch och middag får du bege dig till en trevlig taverna eller restaurang utanför hotellet i Agios Ioannis eller upptäck det större utbudet i Mykonos stad. Botanisera bland läckerheter som souvlaki, bläckfisk och välkylt retsina.

Faciliteter

- Terrass
- Utomhuspool
- Vacker utsikt
- Luftkonditionering
- Wi-Fi

Hitta hit

Horizon Mykonos ligger endast 10 minuter med taxi från Mykonos flygplats. I erbjudandet ingår transfer, tur och retur.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Agios Ioannis Mykonos, Agios Ioannis, Mykonos, 84600, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor