Solig vistelse på Costa Adeje - avbokningsbar

Royal Garden Villas, Costa Adeje, Teneriffa, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Duchess-villa

Costa Adeje, Teneriffa

Duchess-villa

Duchess-villa

Duchess-villa

Duchess-villa

Teneriffa

Teneriffa

Costa Adeje, Teneriffa

Boende i tjusig poolvilla på Teneriffa, inkl. frukost, massage, en flaska Cava m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 37% ?

Resort med villor nära Playa del Duque på soliga Teneriffa, inklusive frukost, en flaska Cava, restaurangförmåner och massage | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Brett utbud av aktiviteter: Royal Garden Villas har ett härligt läge med Teneriffas höga berg åt ena hållet, Atlantens glittrande vatten åt det andra och en smaragdgrön golfbana mitt framför. Har du bil kan du även smidigt ta dig till någon av de andra nio golfbanorna som finns i området. Hotellet erbjuder många olika vattenaktiviteter såsom jetski, kajakpaddling och båtutflykter där du kan titta på valar och delfiner.

  • Frukostbuffé, middag och cocktails: Hotellets restaurang Jardín har en elegant dekor och en romantisk och mysig atmosfär. Här serveras en internationell frukostbuffé på morgnarna och till middag kan du välja mellan olika kreativt tillagade rätter. På den avslappnade puben Tucán Tucán kan du njuta av läckra drinkar och underbara cocktails efter en dag i solen.

  • Uppfyll dina behov med avkoppling: Spaet följer samma asiatiska tema som resten av hotellet och är perfekt om du vill koppla av och återhämta dig. Som gäst här har du tillgång till spaets vattenbaserade faciliteter som jacuzzi, vattenfall, ångbastu, hydroterapi-duschar och en isfontän. Den professionella personalen på plats ser till att din spaupplevelse blir så avkopplande som möjligt.

Faciliteter:


- Uppvärmd pool i varje villa
- Restaurang
- Bar
- Spa

Hitta hit

Tenerife Royal Garden Villas ligger endast 20 minuter med bil från Teneriffas södra flygplats och drygt en timmes bilfärd från den norra flygplatsen.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Campo de Golf Costa Adeje, Calle Alcojora, s/n, 38670 Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor