Centralt hotell med takterrass i Wien

Ruby Marie Hotel Vienna, Wien, Österrike

Wien

Lovely-rum

Lovely-rum

Wien

Wien

Wien

Wien

Ett ekovänligt och hippt hotell i tidigare varuhus på centralt läge i Wien, med livlig rooftopbar

  • Bo i historisk byggnad i trendigt distrikt: Hotellet ligger i den ikoniska Strafabyggnaden som en gång var hem åt ett av stadens varuhus på Mariahilfer Straße, Wiens mest välkända shoppinggata. Idag stoltserar dock det sjunde Neubau-distriktet med en hipp, kreativ atmosfär och det finns gott om intressanta barer och caféer i närheten.

  • Uppskattat hotell med kul design: Hotellet erbjuder en avkopplande vistelse i en avslappnad atmosfär. Tidigare gäster har trivts så bra att hotellet belönats med ett Certificate of Excellence av TripAdvisor, så chanserna är stora att även du kommer att trivas här.

  • Vidga dina vyer på hotellets takbar: Rooftopbaren Ruby Bar and Café är perfekt för en drink, snacks, en cocktail eller som start på en livlig kväll på stan. Hotellets "urbana djungelterrass" har undangömda trädkantade sittplatser och panoramautsikt över staden.

Faciliteter

- Takbar
- Wi-Fi

Hitta hit

Ruby Marie Hotel ligger mitt i Wiens Neubau-distrikt, fyra minuters promenad från närmsta tunnelbanestation (Westbahnhof). Till Wiens flygplats tar det ungefär 30 minuter med bil, eller något längre med kollektivtrafiken.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor