Rustik 1700-talsbyggnad i Split - avbokningsbar

Heritage Palace Varos, Split, Kroatien

Upp till -47% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Split

Split

Standard Queen-rum

Standard Queen-rum

Standard Queen-rum

Split

Split

Split

Split

Split

Historiskt charm mitt i Split, nära strand och nöjen, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 47% ?

Bo på ett personligt och vackert hotell med anor från 1700-talet i populär del av Split, inklusive frukost och välkomstdrink | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Stilfullt boende i centrala Split: I hjärtat av den förföriskt vackra hamnstaden Split hittar du Heritage Palace Varos, inrymt i en traditionell stenbyggnad från 1799. Det intima hotellets stora nyrenoverade rum, vackra möbler, välbevarade historiska detaljer och toppmoderna badrum skapar en skön och avkopplande miljö med en blandning av gammalt och nytt.

  • Promenadavstånd till det mesta: Hotellet ligger i en av Splits historiska delar som är mycket populär bland turister. Här hittar du bland annat små konstgallerier och roliga butiker. Till stranden tar det cirka tio minuter att promenera. Hotellets solterrass blir en perfekt plats att ta en kopp kaffe på medan man lägger upp planen för dagen.

  • Njut av lokala specialiteter: Heritage Palace Varos har både en bar och restaurang där du kan beställa rätter från det dalmatiska köket, samt kroatiskt vin. I närheten kan du hitta ett stort utbud av tavernor, restauranger och caféer i alla prisklasser.

Faciliteter

- Restaurang
- Trädgård med terrass
- Roomservice
- Concierge
- Wi-Fi

Hitta hit

Splits flygplats ligger cirka 35 minuters bilfärd från hotellet. Vi rekommenderar att boka transfer då det inte går kollektivtrafik ut till flygplatsen.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Bilanova 16, 21000 Split, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor