Grekisk pärla vid Egeiska havet - avbokningsbar

Sea Level Hotel, Polykhrono, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki

Elegant hotell med en härlig solterrass och utsikt mot Egeiska havet, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 44% ?

Boende på Kassandrahalvön med promenadavstånd till stranden och utsikt över havet, med utomhuspool, restaurang, bar och solterrass, inklusive halvpension, vin och sötsaker, välkomstdrink och restaurangrabatt. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En härlig cykelsemester: Upptäck Halkidiki och Kassandrahalvön på två hjul. Hotellet tillhandahåller cyklar så att du som gäst ska kunna njuta av området på bästa sätt. Packa väskan och utforska den vackra kusten och de små byarna. Stanna till på en mysig taverna och njut av det lokala köket innan du fortsätter vidare på ditt cykeläventyr.

  • Smaka på det grekiska köket: På hotellet kan du äta både frukost och middag med utsikt över det Egeiska havet. Starta med en härlig frukost bestående av en rad delikatesser medan du njuter av utsikten och havsbrisen. På kvällen kan du återvända till hotellet för en god middag på Amphora Mediterranean Restaurant. Njut av Medelhavets smaker medan du ser solen sjunka ned under horisonten.

  • Kombinera avkoppling med äventyr: Ta på dig badtofflorna och gör dig redo för en härlig dag på stranden. Från hotellet är det bara några meter till det klarblå havet. Om du är sugen på lite mer fartfyllda aktiviteter finns en rad vattensporter att välja mellan. Varför inte passa på att ta en dykkurs?

Faciliteter


- Säsongsöppen pool
- Bar
- Restaurang
- Solterrass
- Wi-Fi

Hitta hit


Hotellet ligger ungefär en timme med bil från flygplatsen i Thessaloniki.

Bra att veta

Observera att alla gäster måste fylla i detta formulär innan ankomst: https://travel.gov.gr/#/

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Polichrono, Kassandra, Halkidiki 6085, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor