Tropisk barfotadröm på Mauritius

Sealife Resort & Spa, Calodyne, Mauritius

Soliga dagar på nyrenoverat paradishotell med spa och privat strand

  • Välkommen till paradiset: Fyrstjärniga Sealife Resort & Spa ligger bara några minuter från stranden. Sparka av dig skorna och låt tårna sjunka ner i den finkorniga sanden eller svalka dig med ett dopp i den inbjudande poolen. Såhär borde livet alltid vara.

  • Håll dig aktiv under vistelsen: Avkoppling i all ära men många av oss gillar också att prova på nya aktiviteter under semestern. Här hittar du ett stort utbud av vattensporter som snorkling, dykning, kajakpaddling och vattenskidor, så varför inte passa på att testa något nytt?

  • Ät gott och må bra: Hotellet har två restauranger där du kan njuta av autentisk mat från olika delar av världen. Du kan även njuta av tropiska cocktails och andra drycker i hotellets två barer. I spaet kan du i sin tur skämma bort dig själv med en lång rad behandlingar.

Faciliteter


- Spa
- Utomhuspool
- Två restauranger
- Strandbar
- Barnklubb
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger en timme och tio minuters bilfärd från Mauritius internationella flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor