Rundresa till Bangkok och södra Bali

Bangkok, Seminyak, Ubud, Keramas, Thailand och Bali, Indonesien

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Bali

Bangkok

Kungliga palatset i Bangkok

Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside

Executive Deluxe Riverview-rum på Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside

Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside

Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside

Bangkok

Bangkok

Bali

Maison at C

Maison at C

Deluxerum på Maison at C

Maison at C

Seminyak Beach, Bali

Ubud

Tegenungans vattenfall

Puseh Batuan Temple

Ketut's Place

Deluxerum på Ketut's Palace

Deluxerum på Ketut's Palace

Ketut's Palace

Goa Gajah Temple, Bali

Bali

Bali

Desa Pramana Swan

One Bedroom Suite Pool-villa på Desa Pramana Swan

Maison at C

Bali

Spännande kombinationsresa till Bangkok och tre destinationer i Bali, med strand, stad, natur och kultur, inklusive flyg, frukost och transfer under resan

Destination 1, Bangkok:

Ditt äventyr börjar i Bangkok. Du blir upphämtad på flygplatsen för transport till Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside, som ligger vid floden i hjärtat av staden. Härifrån har du två hela dagar på dig att upptäcka Bangkoks sevärdheter, som The Grand Palace, tempel, marknader och shopping.

Destination 2, Bali, Seminyak:

Du lämnar Thailand och flyger sydöst mot Bali, där du efterhand checkar in på eleganta Maison at C. Hotellet är centralt beläget, nära butiker, restauranger och uteställen. Till närmaste strand är det promenadavstånd. Där kan du koppla av med bland annat sol, bad och vattensport, som till exempel surfing.

Destination 3, Bali, Ubud:

Från Seminyak fortsätter resan till Ubud, i Balis djungelbeklädda inland. Här bor du tre nätter på det exklusiva boutiquehotellet Ketut’s Place Villas Ubud, strax norr om stadskärnan. Ubud är känt för sin artistiska och kreativa flärd, med exempelvis gallerier, marknader och caféer. Men du kan även besöka den välkända apskogen, palatset eller vandringsleden Campuhan Ridge Walk.

Destination 4, Bali, Keramas:

Din sista destination för denna gång är Desa Pramana Swan i den rofyllda byn Keramas, vid Balis östkust. Hotellet ligger en kort promenad från stranden, där du kan njuta av sol och bad. Andra tips på aktiviteter är snorkling samt utflykter till lokala byar och kulturella landmärken, som till exempel tempel, vulkanen Kintamani, risodlingar och den heliga floden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.