Omsusat hotell på Collins Avenue

Shelborne Wyndham Grand South Beach, Miami, USA

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Juniorsvit

City View King-rum

City View King-rum

City View Dubbelrum

En oas i hjärtat av Miamis South Beach, där art deco möter samtida konst

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en resortavgift på 32 USD (plus skatt) per svit och natt tillkommer som betalas direkt till hotellet. Resortavgiften inkluderar tillgång till solstolar och badhanddukar vid poolen, tillgång till gym, tillgång till vattensport (ej motordrivna), beach cruisers, hyrning av GoPro, tillgång till Kids Zone-pool samt fax- och utskriftstjänster.

Parkering finns tillgängligt mot en extra avgift på 44 USD per bil och natt, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx februari 2020.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett exklusivt och välkänt hotell på Collins Avenue i trendiga South Beach bara några meter från stranden

  • Ett hotell i takt med tiden: Shelborne Wyndham Grand är inspirerat av bilar från 50-talet och tar dig från 0 till 100 från det att du checkat in. När det är dags att koppla av så är det bara att bege sig till den närbelägna stranden eller hotellets pool — sjunk ner i en solstol och beställ något färgglatt från baren.

  • Stort urval av mat: Med flera glamorösa barer och restauranger finns här mycket att välja mellan – ät moderna amerikanska rätter på prisade Sarsaparilla Club, drick perfekt blandade cocktails på The Drawing Room, ät europeiska snacks och drick kaffe på The Bistro och njut av mat från Medelhavet vid havet på Oasis Grill där uppläggningen av maten är lika viktig som smaken.

  • Upptäck Miamis smultronställen: Det TripAdvisor Certificate of Excellence-belönade hotellet ligger på en avundsvärd adress i Miami: Collins Avenue, två kvarter från Bass Museum of Art och ett kvarter från havet. Här finns en concierge som gärna hjälper till att arrangera besök på VIP-klubbar, hyra en yacht eller guidade utflykter för att titta på Miamis moderna konstscen.

Faciliteter

- Restauranger
- Barer
- Pool
- Jacuzzi
- Beach Club (mot en extra avgift)

Hitta hit

Miamis flygplats nås på 20-30 minuter med bil.  
1801 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33139, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor