Skärgårdstrivsel på Sardinien

Colonna Resort, Porto Cervo, Sardinien, Italien

Standard Sea View-rum

Standard Sea View-rum

En förstklassig semesterresort med spa, stora grönområden och privat vik i det Tyrrenska havet, inklusive frukost, prosecco och extra förmåner

Colonna Resort är beläget i eleganta Porto Cervo på Sardinien, som lockar med några av världens finaste stränder, smaragdgrönt hav och kalkstensklippor.

Den italienska gästvänligheten kommer att göra sig tydlig oavsett om du tillbringar dagen vid en av hotellets sju pooler, utforskar öns vackra natur på en hyrscooter eller åker på en seglingsutflykt i skärgården. Lika mycket underhållning finns det på kvällarna – staden är nämligen känd för sitt uteliv och erbjuder allt från lyxbarer till mindre formella klubbar och barer på stranden.

Något som kanske lockar är hotellets spa dit du kan smita undan för en avkopplande stund i bastun eller en rogivande behandling. När du laddat batterierna och det är dags för middag kan du välja mellan två restauranger: Pagoda erbjuder panoramavyer över det Tyrrenska havet och har en mer informell meny, och Colonna Restaurant hittar du på femte våningen med ett stort urval av fina och lokala viner.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor