Snyggt designhotell i Paris Latinkvarter

Hotel Design Sorbonne, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Design Superior-rum

Design Superior-rum

Design Superior-rum

Design Superior-rum

Boutiquehotell nära sevärdheter och butiker i romantikens huvudstad Paris, inklusive frukost, välkomstdrink och mer

Missa inte

Hotellet ligger i Paris charmiga latinska kvarter med närmaste tunnelbanestation Cluny-La Sorbonne cirka 400 meter bort. Du har nära till det mesta och kan enkelt nå välkända sevärdheter som katedralen Notre-Dame, Saint’Germain-de-Prés och det ständigt aktuella museet Louvren. Med läget vid Sorbonne kan du se fram emot att utforska mysiga bokaffärer och promenera längs små charmiga gator i Ile de la cité. På kvällarna rekommenderas en föreställning på Théâtre de l’Odéon och middag på någon av de trendiga restaurangerna i området.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor