Spahotell på sköna Ibiza

Aguas De Ibiza Lifestyle And Spa GL, Ibiza, Spanien

Cloud 9 Sea View-svit

Cloud 9 Sea View-svit

Cloud 9 Sea View-svit

Fest, strandliv, spa, utsökta restauranger och härlig takterass på Ibiza, inklusive frukost, spaentré och mer

Om du är sugen på god mat, sol, strandliv, poolbad och en härligt glassig semester så är Aguas De Ibiza Lifestyle And Spa GL ett perfekt alternativ för dig. Här kan du även unna dig coachning till en hälsosammare livsstil eller bara skön massagebehandling. Med sina ljusa och fräscha miljöer, bra restauranger och oförglömliga cocktailbar på takterrassen med havsvy är det svårt att inte trivas här.

För den som ändå önskar omväxling är Ibiza rikt på bra restauranger, barer och nattklubbar. Festa dig igenom kvällen och somna med ett leende i bekväma sängar på tjusiga rum. Om mornarna dukas det fram en frestande frukostbuffé med många goda alternativ att välja mellan. Sedan är du redo för ännu en dag av perfekt semesterlyx.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor