Spahotell med takterrass i centrala Nice

Splendid Hotel & Spa, Nice, Frankrike

Deluxerum

Harmony-rum

Nice

Nice

Nice

Nice

Saint-Paul-de-Vence

Nice

Nice

Villefranche

Saint-Paul-de-Vence

Centralt och bekvämt spahotell i Nice, nära havet, kultur och restauranger

  • Perfekt läge i Nice: Splendid Hotel & SPA ligger mitt i centrala Nice, bara ett par minuters promenad till stranden och det välkända promenadstråket Promenade des Anglais. Här har du nära till såväl designershopping som till Notre Dame-basilikan, parken Jardin Albert 1er, Chagall-museet och den pittoreska, historiska stadskärnan.

  • Varva ner med ett spabesök: Spaet på Splendid Hotel & SPA erbjuder behandlingar som ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr. I övrigt har du som gäst tillgång till bubbelpool, hamam, vilorum samt ett mindre gym. Från vår till höst kan du även njuta av hotellets utomhuspool som ligger på åttonde våningen, med utsikt över omgivningarna.

  • Takbar med panoramavy: Högst upp i byggnaden ligger hotellets takbar L'EssenCiel Bar, med underbar utsikt över staden, havet och bergen. Här serveras spännande tapas och såklart cocktails, öl, flera sorters vin och annat gott att njuta av medan du beundrar vyerna.

Faciliteter

- Utomhuspool (säsongsöppen)
- Takbar
- Spa
- Wi-Fi

Hitta hit

Från flygplatsen Nice Côte d’Azur till hotellet tar det mellan 15-20 minuter med bil. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor