Stämningsfull spavistelse i Stockholms skärgård - avbokningsbar

Hotell Marholmen, Norrtälje

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Njut av spa och vacker natur på pittoresk ö i Stockholms skärgård, inkl. frukost och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 42% ?

Rofylld vistelse på hotell med spa och restaurang på ön Marholmen i Roslagens skärgård, inklusive frukost och spaentré. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt


  • Finn inre ro: Marholmens spa Mareld inbjuder till avkoppling med en bubbelpool av gotländsk natursten, en ångbastu, en torrbastu, varm utomhuskälla och relaxavdelning. På ön kan du träna i vackra miljöer eller på hotellets gym där du kan jobba på formen innan du lägger all fokus på nedvarvning och avslappning.

  • Njut av vällagad mat på Skärgårdsro: När lugnet har infunnit sig i både sinnet och kroppen är det dags att bege sig till hotellets restaurang som erbjuder god mat lagad från grunden. Varför inte lyxa till det lite extra och kröna dagen med en ljuvligt söt efterrätt?

  • Aktiviteter i den vackra skärgården: På Hotell Marholmen finns det gott om aktiviteter för dig som vill göra din vistelse till något utöver det vanliga. Välj mellan kajak, pingis i båthuset, kallbad med bastu, äventyrsgolf, mattcurling, paddleboard eller en löprunda i det vackra elljusspåret som tar dig runt en av öarna.

Faciliteter

- Restaurang & Bar
- Båtuthyrning (från 15 april)
- Spa & Relax
- Gym
- Walking Gym (träningsslinga utomhus)
- Elljusspår
- Multi-court
- Boulebanor
- Anordnade grillplatser
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering 

Hitta hit


Hotell Marholmen ligger på en ö i Roslagens skärgård med broförbindelse till fastlandet. Det tar drygt en timme med bil från hotellet till centrala Stockholm och 20 minuter till Norrtälje.

Bra att veta

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Marholmen 1, 761 92 Norrtälje
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor