Stilig italiensk pärla nära kusten

Mediterraneo Emotional Hotel & Spa, Santa Margherita Ligure, Italien

Superior-rum

Superior-rum

Svit

Svit

Genoa, 30 km bort

Santa Margherita Ligure

Nyrenoverat hotell nära stranden på Italiens västkust, nära Genua, Portofino och Cinque Terre, inklusive frukost, spatillgång och andra förmåner

Mediterraneo Emotional Hotel & Spa är beläget i hjärtat av Santa Margherita Ligure, på norra delen av Italiens västkust. Hotellet ligger en kvarts promenad från stranden och på bekvämt gångavstånd från hamnen och stadskärnans utbud av restauranger, caféer, barer och sevärdheter. Härifrån har du även ett bra utgångsläge för att göra dagsutflykter till andra vackra platser och områden i regionen. Till exempel kan du besöka städer som Genua, Portofino och Camogli, eller dert världsarvslistade Cinque Terre, med sina unika och pittoreska små byar.

Hotellet är inhyst i ett vackert och varsamt renoverat 1800-talshus där man har bevarat flera av byggnadens fina originaldetaljer, som fresker och parkettgolv. Rummen och sviterna är elegant och hemtrevligt inredda i klassisk stil och har rofylld utsikt mot hotellets trädgård eller mot den intilliggande parken. Vissa av sviterna är även försedda med balkong och/eller jacuzzi.

Efter en lång dag i solen kan det vara skönt med lite avkoppling i hotellets specialbyggda spa, som bland annat erbjuder bastu, inomhuspool samt ett urval av välgörande behandlingar. När du har njutit klart i spaet är det antagligen dags att göra sig i ordning för middagen, som du kan välja att inta i hotellets restaurang, som även har sittplatser utomhus sommartid. Runda av måltiden i lugn och ro med en välblandad cocktail eller annan typ av avec i den vackra baren, där du även hittar en öppen spis att mysa vid under kyliga kvällar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor