Stilrent hotell på Algarvekusten

Vale d’El Rei Hotel & Villas, Lagoa, Portugal

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Classic Dubbel- eller Twinrum

Classic Dubbel- eller Twinrum

Classic Dubbel- eller Twinrum

Elegant hotell nära kusten i Algarves vindistrikt, med spa, pooler, restaurang och trädgård, inklusive halvpension, spaentré, strandtransfer och välkomstdrink

Perfekt för
Strand Europa Hotell Avslappning

Missa inte

Vale d’El Rei är beläget på en kulle i Lagoa vid Algarvekusten, vackert omgivet av vingårdar och idylliska badvikar som har karvats ut ur de karga klipporna av havet. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska regionens många sevärdheter och natursköna platser. Algarve bjuder bland annat på långa rena sandstränder, historiska små byar, lokala marknader och imponerande arkitektur. Till exempel kan du besöka Benagil-grottan, alldeles i närheten av hotellet, men även städer som Portimao, Lagos eller Faro, där det bland annat finns en stor katedral och romerska ruiner samt andra intressanta byggnader.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor