Stilsäkert hotell med Åres bästa utsikt

Copperhill Mountain Lodge, Åre, Sverige

Copper Juniorsvit

Copper Juniorsvit

Bronze-rum

Copper Juniorsvit

Bronze-rum

Copper Juniorsvit

Njut av friluftsliv och Åres bästa utsikt på ett snyggt och miljövänligt designhotell med spa och restaurang, inklusive frukost, tvårätters och spaentré

Missa inte

Med sitt läge på Förberget har hotellet fantastisk utsikt över sina omgivningar i Åre. Naturen är precis utanför och det finns ett flertal vandringsleder som passerar alldeles utanför entrén, idealiskt för vardagspaus under varmare årstider. Du kan även ägna dig åt cykling, kajakpaddling och skärmflygning. Under vintern kan man njuta av ski in/ski out-läget som leder till hela Åres skidsystem, likväl som Åre Björnens längdskidåkning. Vill man åka på utflykt kan man besöka Fröå Gruva eller Sveriges största vattenfall, Tännforsen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor