Stilsäkert hotell på franska rivieran

Grand Hôtel des Sablettes-Plage, Curio Collection by Hilton, La Seyne-Sur-Mer, Frankrike

King Deluxe Sea View-rum

King Deluxe Sea View-rum

King Deluxe Sea View-rum

Classic-rum

Classic-rum

Queen Deluxerum med balkong

Toulon

Hyères

Port-Cros

Port-Cros

Upplev Cote d’Azurs lyx och charm från detta vackra och nyöppnade hotell med spa, poolterrass och gastronomiska restauranger, inklusive frukost och mer

Innästlad på Rivieran mellan Marseille och Saint-Tropez finner du det lilla kustsamhället La Seyne-Sur-Mer. Här välkomnas du till Grand Hôtel des Sablettes-Plage, Curio Collection by Hilton som är beläget i ett vackert hus från 1800-talet. Inredningen är elegant och reflekterar hotellets historiska atmosfär. Läget på Promenade Jean Charcot ger dig direkt anslutning till strandpromenaden som kantas av boutiquer, creperier och trevliga restauranger samt hotellets privata strand där du njuter av svalkande dopp i Medelhavet.

Dagarna inleds på La Galerie där en härlig frukost serveras. Sen kanske du vill luta dig tillbaka i solstolen på poolterrassen med utsikt över havet eller göra av med lite extrakalorier på det moderna gymmet. När det är dags för lunch erbjuder brasseriet La Navigateur färska skaldjur och grillad fisk. Sen kan du skämma bort dig själv ytterligare på hotellets rogivande spa med en inomhuspool, bastu och ångbad eller njuta av en skön ansiktsbehandling med lyxiga NUXE-produkter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor