Storslagen havsutsikt på Mykonos - avbokningsbar

Saint John Mykonos Hotel, Mykonos, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Strandpärla på magiska Mykonos, inkl. frukost, en middag och flygplatstransfer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 38% ?

Femstjärnig strandresort på Mykonos, inklusive frukost, en middag och flygplatstransfer | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

  • Grekland då det är som bäst: Mykonos är en av Greklands mest eleganta öar med pittoreska byar och vitkalkade hus, turkost hav och ett trendigt uteliv. Femstjärniga Saint John Mykonos Hotel ligger på öns västra kust och har en underbar utsikt över Medelhavet där det ligger vackert beläget vid stranden.

  • Medelhavsmat i romantisk miljö: Det finns tre gourmetrestauranger på resorten. Kalimera är perfekt för en god frukostbuffé med utsikt över infinitypoolen och Medelhavet. Symposium och Ilios Restaurant är båda kända i regionen för deras romantiska atmosfär och underbara medelhavsmat.

  • Avkoppling för kroppens alla sinnen: Aphrodite Spa erbjuder förstklassiga faciliteter som bastu, ångbastu, hammam och uppvärmda inomhuspooler. Spaet har även ett stort utbud av kropps- och ansiktsbehandlingar, lerbehandlingar, aromaterapi och personliga hälsoplaner. Här finns också ett modernt gym för den som känner för ett träningspass.

Faciliteter

- Gym
- Spa
- Pool
- Restauranger
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit

Mykonos internationella flygplats ligger cirka tio minuters bilresa från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Agios Ioannis, 84600 Mykonos, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor