Storslaget Manhattan-hotell

WestHouse Hotel, New York, USA

Two Queen-rum

King-rum

Ett enastående boutiquehotell i hjärtat av Midtown Manhattan, bara några steg från Central Park

På detta storslagna hotell i Midtown Manhattan kan du kliva ur tidens gång och in i en bubbla av lyx och flärd. Här påminner de förgyllda 1920-talsdetaljerna om The Great Gatsby medan de moderna, skräddarsydda möblerna, den stilrena designen och de genomtänkta bekvämligheterna kommer att få dig att känna dig utvald i allra högsta grad.

Även om WestHouse Hotel ligger mitt i den myllrande staden så lyckas det ändå ligga ett steg före. För att börja din dag i The Big Apple på bästa tänkbara sätt kan du njuta av hotellets frukost innan du ger dig av för en promenad längs stadens fantastiska rutnät till gatusystem. Dessutom är hotellets läge fantastiskt, med utsikt över Hudson River från terrassen på den 23:e våningen, och över Times Square och Central Park från ditt rum.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor