Boutiquehotell på Östermalm - avbokningsbar

Story Hotel Riddargatan, Stockholm

Upp till -46% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Just Large King-rum

Just Large King-rum

Just Large King-rum

The King-rum

The King-rum

The King-rum

En bohemiskt chic designsaga i centrala Stockholm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 46% ?

Industriell chic design på ett av Östermalms coolaste tillhåll, inklusive frukost | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bohemiskt, chict och industriellt: Story Hotel Riddargatan är en verklig designsaga och en av Östermalms absolut hippaste tillflyktsorter. Interiören är avslappnat cool och rummen har alla en individuell touch, men med samma tema. Tänk rustika stenväggar, lila accentfärger, dov belysning samt intressanta och sparsamt utvalda inredningsdetaljer.

  • En perfekt utgångspunkt: Detta hotell är utmärkt för dig som önskar en storstadsvistelse mitt i händelsernas centrum. Härifrån har du bland annat promenadavstånd till flera av Stockholms främsta sevärdheter, restauranger och butiker. Vill du finns även möjligheten att hyra en eldriven sparkcykel på hotellet, för att snabbare ta dig runt i staden.

  • Asiatiska rätter värdiga hängivna foodies: Ling Long serverar moderna asiatiska specialiteter i en avslappnad atmosfär. På menyn hittar du kreativa rätter som helt klart är mer spännande än vanlig pad thai. Ling Long serverar även svensk frukost varje dag.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar

Hitta hit

Hotellet ligger drygt en kvarts promenad från Stockholms Centralstation där det går tåg och bussar till Arlanda.

Bra att veta

Vi rekommenderar att gäster förbokar ett bord på Ling Long innan ankomst till hotellet. 

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Riddargatan, 6, 114 35 Stockholm, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor