Strandnära boende på Sicilien

Fiesta Sicilia Resort, Campofelice di Roccella, Sicilien, Italien

Standard Sea View-rum

Resort på Siciliens nordkust med strand, pooler, spa, trädgård, flera restauranger och stort aktivitetsutbud, med all-inclusive

Missa inte

Fiesta Sicilia Resort är belägen mitt på Siciliens nordkust, med vacker utsikt över havet. Härifrån når du enkelt flera av öns sevärdheter. Till exempel kan du besöka städerna Palermo, det historiska Cefalù eller Castilbuono, som är känd för att ha varit en inspelningsplats i Gudfadern-filmerna. I området hittar du även vulkanen Etna, ravinen Cava Grande di Cassibile och den lilla ön Stromboli, där det fortfarande finns en aktiv vulkan. Missa inte heller att utforska några av alla fina sandstränder, och kanske prova på vattensporter som snorkling och surf.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor