Strandnära boutiquehotell i Provence

Hôtel Le Bailli de Suffren, Le Rayol-Canadel-sur-Mer, Frankrike

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Pool Level-rum

Sea View-rum med balkong eller Club-rum

Sea View-rum med balkong eller Club-rum

Sea View-rum med balkong eller Club-rum

Elegant boutiquehotell vid havet i Provence, med pool, spa, privat strand och flera restauranger, inklusive frukost, tillgång till hamam och mer

Missa inte

Hotellet är beläget vid Saint Tropez-bukten, med vacker utsikt över havet och bergen samt de natursköna öarna Porquerolles, Port-Cros och Île du Levant, som nås via en kort båttur. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska Provence. Till exempel kan du besöka vingårdar och andra spännande producenter, av bland annat ost och grönsaker, men även städer som Saint Tropez, Le Lavandou, Cannes, Antibes eller Grasse – parfymstaden. Missa inte heller att ge dig ut och vandra eller cykla genom det böljande och doftrika landskapet. Ett annat tips är att koppla av och spana lite på folk på några av regionens härliga stränder.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor