Spahotell med gourmetkrog i charmiga Calpe

The Cookbook Gastro Boutique Hotel & SPA, Calpe, Spanien

Calpe

Calpe

Calpe

Dubbelrum

Stilfullt hotell med pool och gastrorestaurang nära stränderna i Calpe

  • Njut av gourmetmat: Hotellets prisbelönta restaurang Komfort har gjort sig känd för utmärkta gourmeträtter samt en modern och trendig design. Här äter du läckra Medelhavsrätter med såväl fisk och skaldjur som kött. I Beat serveras en läcker avsmakningsmeny som paras med goda viner från husets välfyllda källare.

  • Sola och bada vid poolen: Satsa på en dag med avkoppling i solen och värmen och bege dig till hotellets trevliga poolområde. Ta ett svalkande dopp i vattnet eller lägg dig till rätta i en solsäng med en god bok och njut av tillvaron. Från lobbybaren kan du beställa en kopp kaffe, något enklare att äta eller en fräsch paraplydrink.

  • Få en skön behandling: Den exklusiva spaavdelningen är den perfekta platsen för avkoppling där du kan unna dig det lilla extra under semestern. Här kan du boka in dig på sköna behandlingar där traditionella, asiatiska metoder står i fokus. Satsa på en klassisk massage, en Lomi-Lomi eller testa Abhyanga med varma oljor.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pool
- Spa
- Restaurang

Hitta hit

Från boendet tar det cirka en timme att köra till den internationella flygplatsen i Alicante. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor