Moderiktigt hotell i New Yorks Midtown

The Gregory, New York, USA

New York City

Tailored King-rum

Bryant Park

Tailored Queen Dubbelrum

Stiliga rum i hjärtat av Midtown, nära Fifth Avenue, Garment District och Herald Square

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -19% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra kostnad på mellan 42 och 57 USD per natt, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att en rabatterad resortavgift på 17,50 USD (vanligtvis 40,16 USD; plus skatt) per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Avgiften inkluderar höghastighets-Wi-Fi, två flaskor vatten per dag, kaffe och te på Brendan's mellan 07.00-10.00 varje morgon, tillgång till fitnesscentret, tillgång till dator- och utskriftstjänster, obegränsade lokala samtal och kemtvätt av ett plagg per dag.

Gäster måste vara över 21 år för att kunna checka in.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 januari.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fashionabelt boutiquehotell i New Yorks Garment District, nära Fifth Avenue, Herald Square och Penn Station

  • Vackra historiska vibbar: Byggnaden har anor från förra sekelskiftet och hyste tidigare det historiska The Gregorian Hotel. Hotellet är exklusivt inrett, med högt i tak, stora fönster och en öppen spis i marmor, som fortfarande är i bruk. Alla rum har vackra stadsvyer och vissa vetter mot Empire State Building.

  • Perfekt läge för upptäcktsfärder: The Gregory är beläget i hjärtat av Midtown, precis i utkanten av det välkända mode- och textilområdet Garment District. Här befinner du dig mitt i New Yorks magiska stadspuls, med promenadavstånd till Penn Station, Bryant Park, Broadway, Fifth Avenue samt den vackra centralstationen Grand Central Station.

  • Njut av läckra middagar: På hotellets restaurang kan du njuta av amerikansk och irländsk pubmat till frukost, lunch och middag. På morgonen serveras det kaffe och te i lobbyn och i baren erbjuds ett stort sortiment av internationella drycker.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Skönhetssalong
- Wi-Fi

Hitta hit

Pennsylvania Station ligger cirka 10 minuter från hotellet. Flygplatserna LaGuardia och JFK når du på omkring en timme med kollektivtrafiken. Med taxi tar resan till respektive flygplats runt 20 minuter. 
42 W 35th St, New York, NY 10001, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor