Spahotell med Michelinrestaurang i Berlin

The Mandala Hotel, Berlin, Tyskland

Berlin

Management-svit

Management-svit

Management-svit

Executive-svit

Executive-svit

Lounge

Berlin

Ett femstjärnigt hotell i Berlin med tvåstjärnig Michelin-restaurang och exklusivt spa

  • Ett femstjärnigt tillhåll: The Mandala Hotel ligger precis på gränsen där Östberlin en gång mötte Västberlin och är ett bra exempel på stadens kreativa tillväxt. Hotellet andas modern elegans och stoltserar bland annat med Berlins rymligaste rum.

  • Värdig en finsmakare: Restaurangen FACIL, som innehar hela två Michelinstjärnor, är placerad mitt på hotellets innergård, där ljuset flödar in genom fönster som sträcker sig från golv till tak. Här serveras vackert presenterade rätter med spännande kombinationer av kryddor och örter.

  • Ett spa med utsikt över Mitte: ONO Spa är högt beläget på elfte våningen, med vacker utsikt över området. När det gäller olika behandlingar har du mycket att välja mellan, bland annat lyashi Dome som fungerar som en detox. Det finns även ett gym som är öppet dygnet runt.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Spa
- Cykeluthyrning

Hitta hit


Hotellet ligger två minuters promenad från stationen Potsdamer Platz. Till flygplatsen Tegel är det 20 minuter med bil eller 35 minuter med buss och till Schönefeld är det 40 minuter med bil eller tåg.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor