Alpin avkoppling i Sydtyrolen

The Panoramic Lodge, Bolzano, Italien

Lodge Valley View-svit

Lodge Valley View-svit

Lodge Valley View-svit

Comfort Mountain View-rum

Superior Valley View-rum

Superior Valley View-rum

Rofyllt beläget skidhotell i italienska Sydtyrolen, med spa, inomhuspool, restaurang, bar och utsikt över Sarntal

  • Perfekt för en aktiv semester: Hotellet har ett naturskönt läge i sydtyrolska Sarntal som ligger strax utanför Reinswald i de italienska alperna. Platsen är ett paradis för alla typer av friluftsentusiaster, oavsett om du föredrar utförsåkning, längdskidor eller strapatsrik bergsvandring. För de våghalsiga finns en störtloppsbacke där Europacupen hålls varje år och under de varmare månaderna hittar du mängder av downhillbanor att utmana ödet på.

  • Skäm bort kropp och sinne: Fly vardagen och njut av en avkopplande stund i spaet. På taket finns både en finsk bastu och en uppvärmd bubbelpool där du kan beundra panoramautsikten över dalen. Unna dig en skön ansikts- eller kroppsbehandling och låt stress och trötthet rinna av. Om du är sugen på en simtur, finns en inomhuspool uppvärmd till en behaglig temperatur på cirka 30 grader.

  • Prova sydtyrolska delikatesser: I hotellets restaurang anordnas kulinariska kvällar med olika teman. Här kan du äta goda frukostar tillagade med lokala kvalitetsprodukter och vällagade middagar. I baren serveras både varma och kalla drycker och snacks. För den som önskar finns såväl vegetariska som laktos- och glutenfria rätter på förfrågan.

Faciliteter

- Restaurang och bar
- Inomhuspool
- Takterrass med spa
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste flygplatsen är Innsbruck som ligger 15 mil från hotellet. Med bil tar resan lite drygt två timmar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor