Elegant vistelse på Rivieran

Tiara Miramar Hotel Beach And Spa, Theoule sur Mer, Frankrike

Superior Garden View-rum

Prestige Sea View-rum

Antibes

Grasse

Cannes

Junior Sea View-svit

Femstjärnigt och elegant på ett hotell vid havet på Rivieran

  • Bildskönt på Franska rivieran: Detta femstjärniga, eleganta boutiquehotell ligger vackert inbäddat bland de dramatiska röda Esterelbergen i en av de mest privata delarna av den Franska rivieran. Här kan du se fram emot en vistelse med avkoppling i en vacker miljö med havet alldeles utanför.

  • Från provensalskt till tapas: Hotellet erbjuder en rad olika matmöjligheter med en restaurang som låter dig bjudas på gastronomiska upplevelser i provensalsk stil, blandat med tapasinfluenser och orientalisk matkonst. Vid stranden kan du äta lättare rätter på restaurang Moya eller i hotellets strandbar.

  • Koppla av på spaet: Hotellets spa inryms på två våningar och låter dig koppla av i en lyxig, väldoftande och elegant miljö, med naturliga mineraler som tema. Du kan välja på skräddarsydda behandlingar för både kropp och ansikte eller koppla av med turkiskt bad, bastu eller massage.

Faciliteter

- Spa
- Två restauranger
- Aktiviteter

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär 40 minuters bilfärd från flygplatsen i Nice.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor