Stiligt hotell i hjärtat av Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Superior-rum

Exempel på badrum

Göteborg

Göteborg

Koppla av på ett omtyckt hotell mitt i centrala Göteborg

  • Centralt och bekvämt: Elite Park Avenue är inte bara ett av Västsveriges populäraste hotell – det också ett idealt för sightseeing. Tack vare hotellets fantastiska läge mitt på Avenyn har du nära till det mesta som Göteborg har att erbjuda, så det är bara att ta på sig ett par bekväma skor och börja utforska!

  • Låt dig väl smaka på At Park: I hotellets brasserieinspirerade restaurang At Park kan du njuta av en varierad meny med allt från franska klassiker och svenska köttbullar till löjromstoast. Prova även At Parks helgbrunch, som är en storfavorit hos såväl hotellgäster som göteborgarna i gemen.

  • Ta en andningspaus i NatureFitness: I hotellets relaxavdelning kan du njuta i bastun, svalka dig i den mysiga relaxpoolen eller boka in en välgörande behandling. Vill du öka tempot har du även ett gym till ditt förfogande. Hotellet erbjuder också träning i stadsmiljö – ett utmärkt sätt att kombinera hälsa med sightseeing i västkustens pärla.

Faciliteter

- Restaurang
- Relaxavdelning
- Bar
- Gym
- Tvättservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Elite Park Avenue Hotell ligger högst upp på Kungsportsavenyn med Götaplatsen som närmsta granne. Hit tar du dig snabbt med kollektivtrafiken eller taxi från Göteborgs Centralstation. Till flygplatsen Göteborg-Landvetter tar det cirka 30 minuter med både bil och allmänna färdmedel.

Bra att veta

Gäster bör förboka spabehandlingar innan ankomst via hotellets hemsida. Hotellets restaurang har endast öppet under kvällstid, från torsdag till lördag.
Barn under 16 år är välkomna i relaxavdelningen i målsmans sällskap alla dagar i veckan mellan 10.00-15.00.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor