Toscanskt hotell med gourmetfokus

Grand Hotel Principe di Piemonte, Toscana, Italien

Classic-rum

Elegant hotell med Michelinrestaurang och spa nära stranden i toskanska Viareggio, inklusive frukost, välkomstdrink, med mera

Missa inte

Eleganta Grand Hotel Principe di Piemonte ligger mellan stranden och en tallskog nära järnvägsstationen i badorten Viareggio i Toscana, en halvtimme norr om Pisa. Strandpromenaden ligger alldeles framför hotellet och här finner du många butiker, restauranger och nattklubbar. I närheten hittar du bland annat renässansstaden Florens, de vackra orterna Cinque Terre och Lucca, marmorbergen vid Carrara, samt grannstadens berömda lutande torn. Den vinintresserade har mycket att upptäcka i regionen, med distrikt som Chianti och Brunello di Montalcino, med flera.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor