Tropiskt paradis med miljötänk i Bintan

Angsana Bintan, Bintan, Indonesien

Sea Breeze-rum

Femstjärnigt tropiskt paradis med privat strand i Bintan, inklusive frukost och transfer på land

En oändlig blå himmel, klart turkosblått vatten och vackra sandstränder (inklusive en egen strand på hotellet) är vad som väntar dig på Angsana Bintan, tillsammans med ett brett utbud av bekväma faciliteter. Den tropiska resorten ligger en kort båtresa från Singapore, vilket gör det lätt att resa till och från den stora metropolen.

Du kan skämma bort dig med massage på spaet, simturer i poolen vid stranden, golf, guidade cykelturer eller olika vattensporter. Även familjens yngsta medlemmar kan roa sig kungligt på resortens barnklubb.

Besök gärna resortens Marine Conservation Lab där du kan ta del av aktiviteter som att plantera koraller och hjälpa till att återställa ekosystem i havet. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor