Tyskt spahotell vid Östersjön

Iberotel Boltenhagen Dorfhotel Boltenhagen, Boltenhagen, Tyskland

Lägenhetstyp 2

Lägenhetstyp 2

Lägenhetstyp 2

Lübeck

Lägenhetstyp 1

Lägenhetstyp 1

Lägenhetstyp 1

Wismar

Lübeck

Lägenhetshotell med spa, restauranger och havsutsikt i klassisk nordtysk badort, inklusive frukost

Iberotel Boltenhagen Dorfhotel är beläget i en klassisk badort på den tyska Östersjökusten. Hotellet ligger direkt vid havet och Weisse Wieks marina, där du kan beundra de tjusiga yachterna. Boendet består av fullt utrustade lägenheter, som alla är försedda med vardagsrum och ett komplett kök. Från lägenhetens balkong har du dessutom vacker utsikt över havet.

I hotellets restauranger kan du njuta av frukostbuffé samt middag. Här serveras lokala specialiteter som tillagas på noga utvalda ingredienser från trakten, bland annat fisk och skaldjur. När vädret tillåter finns det också sittplatser utomhus, på terrassen. Hotellet har även ett stort wellnessutbud, med bland annat flera pooler, bastu, vilorum samt en behandlingsmeny med massage, samt ansikts- och kroppsbehandlingar. Som gäst har du också tillgång till ett gym, ett utbud av träningsklasser samt faciliteter för till exempel beachvolleyboll, tennis och vattensporter. Vissa av dessa mot en avgift. Dessutom finns det i området härliga promenad- och löpstråk, som inbjuder till att utforska omgivningarna till fots.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor