Chic slottvistelse utanför Stockholm

Ulfsunda Slott, Bromma, Stockholm

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Tidlöst slottsboende utanför Stockholm med fokus på champagne och unik inredning

  • Känn historiens vingslag: Den coola inredningen på Ulfsunda Slott skiljer sig från traditionella slott och är en häftig kontrast till den anrika historien som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Rummen är unikt inredda, då vissa präglas av exponerade 1600-talsbjälkar och djärva tapetmönster medan andra är harmoniska med ljuva interiörer och utvalda färgklickar.

  • Gå i kungliga fotspår: Låt dig dock inte luras av den hippa inredningen – slottet är fullt av kunglig kuriosa. Bland annat har Drottning Kristina firat midsommar här och i entrén finns en vapensköld med familjerna Torstenssons och De la Gardies alliansvapen. I några av salarna finns allegoriska takmålningar och dessutom fungerar även slottet som utställningslokal för konst, vilket skapar en inspirerande miljö.

  • Bubblande smaker i restaurangen: Med hela världen som inspirationskälla skapas moderna rätter baserade på nordiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vin och champagne står i centrum och slottets meny är anpassad så att alla rätter ska passa till de ädla dryckerna.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Restaurang
- Dagspa

Hitta hit


Centrala Stockholm ligger bara 20 minuter bort med tunnelbanan.

Bra att veta


Vänligen notera att spabesök måste bokas i förväg, vilket kan göras här.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor