Undangömd pärla på Sardinien

Monte Turri Luxury Retreat, Arbatax, Sardinien, Italien

Classic Garden-rum

Classic Garden-rum

Vistelse på traditionellt fyrstjärnigt hotell i lugna Arbatax, med spa och havsutsikt, inklusive halvpension och mer

Om turkosa vågor, dramatiska klippor och gammaldags charm låter som en semester i din smak så kommer du garanterat att gilla Sardinien. Monte Turri Luxury Retreat är beläget vid den vackra östkusten – en utmärkt utgångspunkt när du vill upptäcka allt som ön har att erbjuda.

Rummen på Monte Turri Luxury Retreat är designade i traditionell sardinsk stil. Här sover du skönt innan du stiger upp för att börja dagen med en frukostbuffé. Sedan väntar spaet med både bubbelpooler och skönhetsbehandlingar... Du kan också ta en promenad till hotellets egna lilla strand.

Den perfekta avslutningen på dagen? Ta en tur till hotellrestaurangen där du njuter av det italienska köket och ett glas rött från en av öns vingårdar, tillsammans med panoramautsikt över havet. Det blir inte mycket bättre än så här.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor